NoCreditCheckheader

Dette kortet, eller kanskje disse kortene, er definitivt ikke helt som alle andre kredittkort. Med Two Cards kan du nemlig få hele to kredittkort. På den måten er det enkelt å skille dine private innkjøp, fra utlegg som blir gjort for firmaet. Da har du enkelt oversikt over hva du har av penger tilgjengelig, uansett om du skal kjøpe en gave med hjem til familien eller du skal legge ut for leiebilen på jobbreisen.

Med kortet får du også tilgang til en egen app. Denne kan du laste ned via Iphone/Ipad eller Android. Dermed blir det enda enklere å holde oversikt over alle transaksjoner og nøyaktig hvor du var da du trakk kortet.

De nødvendige detaljene

Two Cards utstedes i samarbeid med Eika Bank. Reglene er veldig enkle. For å søke må du ha fylt 18 år. Du må ha fast inntekt for å søke og kan ikke ha noen betalingsanmerkninger registrert på deg. En kredittgrense blir fastsatt ut fra resultatet av kredittvurderingen. Du får rentefri betaling i 45 dager og den effektive renten er på 25,8%.  Alle kjøp med kortet er gebyrfrie og det er heller intet årsgebyr som kommer i tillegg. Skal du ta ut kontanter i en minibank, da koster dette kr. 75,- i gebyr + 1% av summen. Skal du overfører penger til din vanlige bankkonto, koster dette kr. 50,- + rente av beløpet fra første dag.

Fordelene med kortene

img-FL000405a-1000x332

Du får flere fordeler med Two Cards. Når det gjelder reiser, får du tilgang til en egen portal med rabatterte priser på hoteller og leiebil. Betaler du med kortet ditt når du leier bil, får du ekstra 10% i rabatt i tillegg til de lavene prisene på portalen. Ved bestilling av hotell på portalen, får du tilgang til mer enn fem millioner tilbud fra ulike hoteller. Og Two Cards er så sikre på at prisene er lave, at du får tilbakebetalt mellomlegget, om du klarer å finne en lavere pris på det hotellet du har valgt å overnatte på.

Og så glemte vi nesten å fortelle at du med kredittkortet, får et priority-pass. Med dette får du tilgang til mer enn 850 flyplasslounger over hele verden. Du må kun betale 22 euro for inngangen.
Når det gjelder spisesteder i Norge, finnes det også her en egen nettside. På denne kan du se hvor du får rabatt på lunsjen eller middagen. Rabatten varierer gjerne på mellom 10-25%.

Forsikring i Two Cards

Du får en reiseforsikring med som en del av kortet. Betal minst halvparten av reisen din med kortet og du er forsikret på hele turen.  Da slipper du bryet med egen reiseforsikring og den kostnad dette medfører. I kortet er det også en forsikring mot ID-tyveri. Skulle uhellet være ute, da har du tilgang til advokatbistand. Du må betale en egenandel på kr. 4000,-. Men, skjer det verst tenkelige at noen får tak i din ID og misbruker denne, er det en liten kostnad i forhold til hva det kan koste om noen misbruker dine personopplysninger.

Se også Trumf Visa